Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

La nostra empresa de productes tartárics

Qui som

L'actual fàbrica data del 1967, és la tercera des de la fundació, prova de la constant expansió de l'empresa.

Ja fa més de 100 anys Jaume Pahí Vinyes, originari del Priorat, fundà PAHÍ SL, una de les fàbriques de productes tartàrics més antigues del món.

La continuïtat generacional al capdavant de la companyia, l'ha dut a ser reconeguda com un dels líders en el mercat internacional dels additius alimentaris.

àcid tartàric empresa
Inici

Com treballem

Els productes PAHÍ, tots d'origen natural, es fabriquen subjectes a un estricte control que garanteix la qualitat del producte segons les farmacopees internacionals reconegudes.

L'empaquetament, es fa en envasos adequats per a qualsevol tipus de transport, assegurant-ne el seu lliurament en perfectes condicions.

El personal de PAHÍ treballa per aconseguir la plena satisfacció del client obtenint i assegurant la qualitat dels seus productes de forma constant.

Descobreix tots els nostres productes tartàrics: àcid tartàric natural, sal de rochelle natural, cremor tàrtar natural, tartrat potàssic natural i tartrat sòdic natural.

rochelle salt empresa

Contacte

Enviï'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vosté.