Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Política de qualitat

La Direcció de PAHI, S.L. l'activitat de la qual és la fabricació i comercialització de productes químics tartàrics, d'origen natural, és conscient que la qualitat, processos i serveis són components clau i que estan encaminats a una total satisfacció del client. 
Per aquest motiu es basa en les especificacions dels estàndards de qualitat i de les farmacopees internacionals més reconegudes.

L'equip amb una clara voluntat de satisfer al client dóna una resposta ràpida i s'adapta a les necessitats, proporcionant els materials en els terminis i condicions sol·licitats.


Així mateix, estableix la seva política de qualitat en els següents principis:

 • La qualitat, entesa cap al client com a principi bàsic d'actuació.
 • Considerar la qualitat, la seguretat, el medi ambient i la responsabilitat social com a aspectes clau en la presa de decisions.
  • Aconseguir la satisfacció del client, disposant de la flexibilitat suficient per adaptar-nos als seus requisits en un entorn dinàmic i competitiu
  • La millora contínua, principi fonamental d'actuació en els nostres processos i productes, i el nostre compromís de millorar de forma continuada l'eficàcia del nostre sistema de qualitat i el grau de satisfacció dels nostres clients.
  • Mantenir un esforç continu a conservar en bones condicions el grau de satisfacció dels seus clients, establint i mantenint canals de comunicació i actuant en la implantació de les accions correctores i / o preventives davant possibles problemes que sorgeixin o poguessin sorgir, corregint-los i / o impedint novament la seva aparició.
  • La revisió i definició anual dels nostres objectius de qualitat, a fi d'establir l'ordre de prioritats de cada cas i iniciar les accions necessàries per a la prevenció, planificació, correcció i contínua adequació.
  • El manteniment d'un sistema documentat de qualitat, com a marc de desenvolupament del nostre compromís basat en els principis de la Norma UNEIX EN ISO 9001:2015, que es revisa anualment per l'adreça i es manté actualitzat.
  • La conscienciació, motivació i participació del nostre personal a tots els nivells en el sistema de qualitat juntament amb la informació i la formació necessària perquè el desenvolupament de la seva activitat sigui conseqüent amb la política de qualitat
  • El nostre compromís de complir amb tots els requisits legals i reglamentaris aplicables als nostres productes.