Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Política de qualitat

La Direcció de PAHI, S.L. l'activitat és la fabricació de productes químics tartàrics, d'origen natural, és conscient que la qualitat, processos i serveis són components clau i que estan encaminats a una total satisfacció de client.

Per aquest motiu es basa en les especificacions dels estàndards de qualitat i de les farmacopees internacionals més reconegudes.
L'equip amb una clara voluntat de satisfer el client dóna una resposta ràpida i s'adapta a les necessitats, proporcionant els materials en els terminis i condicions sol·licitats.

Informa a tots els treballadors que Pahi, estableix la seva política de qualitat basant-se en els següents principis:

  • La qualitat, entesa cap al client com a principi bàsic d'actuació.
  • Considerar la qualitat, la seguretat, el medi ambient i la responsabilitat social com a aspectes clau en la presa de decisions.
  • Aconseguir la satisfacció de client, disposant de la flexibilitat suficient per adaptar-nos a les seves requisits en un entorn dinàmic i competitiu.
  • La millora contínua, principi fonamental d'actuació en els nostres processos i productes, i el nostre compromís de millorar de forma continuada l'eficàcia del nostre sistema de qualitat i el grau de satisfacció dels nostres clients.
  • Mantenir un esforç continu en conservar en bones condicions el grau de satisfacció dels seus clients i les parts interessades, establint i mantenint canals de comunicació i actuant en la implantació de les accions correctores i / o preventives davant de possibles problemes que sorgeixin o puguin sorgir, corregint-los i / o impedint novament la seva aparició.
  • La revisió i definició anual dels nostres objectius de qualitat, per tal d'establir l'ordre de prioritats de cada cas i iniciar les accions necessàries per a la prevenció, planificació, correcció i contínua adequació.
  • El manteniment d'un sistema documentat de qualitat, com a marc de desenvolupament del nostre compromís basat en els principis de la Norma UNE EN ISO 9001: 2015, que es revisa anualment per la direcció i es manté actualitzat.
  • La conscienciació, motivació i participació del nostre personal a tots els nivells en el sistema de qualitat juntament amb la informació i la formació necessària perquè el desenvolupament de la seva activitat sigui conseqüent amb la política de qualitat
  • El nostre compromís de complir amb tots els requisits legals i reglamentaris aplicables als nostres productes.