Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Política de privacitat

PAHI, S.L. (PAHI) garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels seus clients a través de la website. La recopilació d’aquests, d’acord a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la normativa de desenvolupament, es regirà pels següents termes:

 

Información que es recopila i la finalitat

La informació de caràcter personal que PAHI pugui recopilar a través de la website o per correu electrònic s’incorporaran als fitxers dels què és titular i amb la finalitat de gestionar les consultes dels usuaris, gestió interna a en l’àmbit administratiu o comptable, així com la remissió de comunicacions comercials, promocionals o publicitàries.

 

L’usuari consent expressament i inequívocament que les dades de caràcter personal que faciliti siguin incorporades en el fitxer esmentat i amb la finalitat ja especificada.

 

Els fitxers es troben inscrits en el Registre General de l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades sota el titular PAHI, S.L.

 

Seguretat

PAHI ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries amb l’objectiu de garantir la seguretat i integritat de les dades recopilades i així evitar la pèrdua d’aquests o el seu tractament o accés no autoritzat tenint en compte l’estat de la tecnologia i la naturalesa de les dades emmagatzemades.

 

Cessió de dades 

L’usuari consent expressament que les dades recaptades e incloses als fitxers siguin cedides o comunicades a les empreses del grup, associades o col·laboradores de PAHI amb les mateixes finalitats esmentades anteriorment.

 

Drets dels Usuaris

La present política de privacitat assegura als usuaris, en tot cas, l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint una comunicació per escrit a Avinguda Madrid, número 66 de la ciutat de Barcelona (08028) o a la adreça de correu electrònic pahi@tartaricchemicals.com; inloent en ambdós casos fotocòpia del DNI o altre document d’identificació similar.

 

Modificacions

La política podrà ser actualitzada en qualsevol moment, de forma unilateral, segons les necessitats de la website o futurs canvis legislatius, reservant-se PAHI aquest dret en exclusiva.

 

En cas que una sentència o resolució judicial dictada per un Jutge o Tribunal competent declarés alguna de les presents clàusules com nul·les, les altres disposicions que no hagin quedat afectades seguiran estant en vigor i seran vàlides. Això mateix passarà amb els laudes arbitrals emesos per un àrbitre o tribunal d’arbitratge competent.

Dades de Contacte

PAHI, S.L.
Av. de Madrid, 64, 08028 Barcelona
www.tartaricacid-tartrate.com
pahi@tartaricchemicals.com